Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Lunes Goes Turner

Mariska Lunes was jaren geleden bekend op televisie als veelbelovend zangeres. Zo trad ze voor het eerst op in wekelijks pop muziekprogramma Toppop, waar zij een eerbetoon bracht aan haar grote idool - Tina Turner. Daarna volgde talentenjachten als Popstars, The X Factor en My Name Is.. .


Al ruim 15 jaar leeft en ademt Mariska Lunes de muziek van Tina Turner. Lunes stapt, in deze muziektheatervoorstelling, letterlijk in de schoenen van Turner. Bewapent met het werk van de icoon rekent Lunes af met het haar persoonlijke verleden met thema’s als onbegrip, opgeven en valse beloftes. Mede dankzij Turner wist Lunes on (sound)track te blijven en swingt zij een hoopvolle muzikale toekomst tegemoet. Welke schatten aan levenslessen liggen verborgen onder hits als Proud Mary, What’s Love Got To Do With It en Private Dancer? De antwoorden liggen voor u klaar: laat je inspireren tijdens deze unieke mix van concert en theater.


Vele Turner klassiekers passeren de revue tijdens Lunes goes Turner – A Tina Turner tribute. Met een volledig bezette live band en achtergrondzangeressen wordt de levende legende geëerd en maken wij, middels anekdotes, wederom kennis met het Haags top en zangtalent Mariska Lunes.

Bekijk de video

Laat je verassen door de Haagse Tina: Mariska Lunes. 

Titel

Copyright © 2023 Mariska Lunes
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren